Achter LFDK.nl zit ik, Louise.

Ik reis graag over de wereld. Genieten van de (vaak) warme klimaten, highlights ontdekken en lekker eten en drinken. Op LFDK.nl lees je mijn belevenissen tijdens rondreizen, zonvakanties en citytrips. Mooie bestemmingen, leuke bezienswaardigheden en fijne hotels en restaurants.

Comfortabel

Profielfoto LouiseReizen staat bij mij gelijk aan vakantie en dat combineer ik graag met een beetje comfort. Ik ben dus niet het type dat in hostels slaapt en zich via dubieuze vervoermiddelen verplaatst. Je hoort mij eerder over fijne hotels, goede restaurants en betrouwbare autoverhuurders.

Lekker eten en drinken is ook een belangrijke bezigheid als ik op reis ben. Dit inspireert vaak tot recepten die je terug vindt op deze blog.

Bestemmingen

Naast vele bestemmingen in Europa reisde ik naar Egypte, Australië, Dubai, Oman en Mexico en West-Amerika. Op dit moment staan op de planning: Miami (maart 2018).

Ideeën of verhalen?

Reageer op mijn blogs of mail mij via louise@lfdk.nl 

Er zijn 3 reacties op deze blog
  1. kimvanhardeveld@yahoo.com'
    Kim at 11:14

    Jaaah, wat een leuke website! Goede tips, lekker geschreven en mooie foto’s: dikke LIKE! Maar ik mis wel je recept voor het bananenbrood wat je na jullie reis naar Australië steeds maakte, mag dat er ook op?

    Dikke kus,
    Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *