Nikki Beach: tell only your best friends

Vier dagen met acht vriendinnen naar Marbella in Spanje. Een luxe hotel aan het strand naast een van de gaafste beachclubs ter wereld. Hoe mooi dat is? Dat is één groot feest!

Hip

Deze blog gaat vooral over die gave beachclub: Nikki Beach. Voordat ik naar Marbella ging wist ik van het bestaan van Nikki Beach af. Ik was er eens langs gelopen in St. Tropez en had enthousiaste verhalen gehoord van vriendinnen die er al eerder waren geweest. Ik stelde mij veel champagne voor en hippe mensen al dansend op de klanken van de lounge-DJ. En ook al ben ik verre van hip en ritmisch erg onderontwikkeld, ik kon mij minder leuk entertainment voorstellen. Ben namelijk gek op zon en lounge met een drankje erbij.

Dutch Party

We begonnen onze Nikki Beach-tour met een lunch: geweldige sushi en heerlijke salades. Binnen no-time waren we aan het relaxte sfeertje gewend. De volgende dag hadden we nog meer geluk: Dutch Party! Weer een geweldig feestje bij Nikki’s, dit keer in onze hippe oranje outfits. Toen het feest los barstte waren we onze licht brakkige mood wegens de dag ervoor snel vergeten. Een dansende menigte, perfecte dutchy aankleding, solisten op viool en saxofoon, gigantische sushi-boten en schalen vol champagne waarvan veel ‘gewoon om te spuiten’…

Kortom, je kijkt je ogen uit. Mensen zijn mooi, aardig en vrolijk, maar ook gebotoxt, opgepompt en nep. Voor veel mensen een goede reden om een andere strandtent op te zoeken, maar ik vond het geweldig om mezelf even in deze wereld van luxe te wanen.

Nikki Beach moet je over je heen laten komen. Zonnebril op en vooral veel om je heen kijken. Genieten van alles wat zich om je heen afspeelt en van de uniek sfeer. Nikki Beach zegt zelf niet voor niets ‘tell only your best friends’.

Zo gek als je wilt

Qua prijs is Nikki Beach niet veel duurder dan een gemiddelde beachclub in Nederland. Natuurlijk staan er flessen champagne van duizenden euro’s op de kaart, maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Staat Marbella niet op je bucket list? Nikki Beach vind je ook in Miami, St. Tropez, St. Barth, Cabo San Lucas, Koh Samui, Mallorca, Ibiza, Phuket, Porto Heli en Bali.

Info

Facebooktwittergoogle_plusredditmailFacebooktwittergoogle_plusredditmail

Geschreven door Louise Bekijk alle blogs van deze auteur →

Ik reis graag over de wereld. Genieten van de (vaak) warme klimaten, highlights ontdekken en lekker eten en drinken. Op LFDK.nl lees je mijn belevenissen tijdens rondreizen, zonvakanties en citytrips. Mooie bestemmingen, leuke bezienswaardigheden en fijne hotels en restaurants. Ook ervaringen of verhalen? Reageer op mijn blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *